fbpx

Pranzo

da venerdì 29 marzo 2019

CARTA DEL PRANZO

Pane, burro e alici

Bread, butter and anchovies

Sgombro in carpione con cipolla caramellata

Mackarel fillets in a delicate vinegar marinade and caramelized onion

Crema di piselli e polpo arrostito

Pea cream and roasted octopus

Uovo asparagi e crema al parmigiano

Egg, asparagus and parmigiano cream

Farfalle con cime di rapa e alici

Pasta with turnip greens and anchovies

Spaghettoni con pancetta, pomodorino e basilico

Spaghetti with bacon, cherry tomatoes and basil

Mandilli al pesto

Mandilli (pasta) with pesto

Filetto di maialino con patate alla salvia

Pork fillet with potatoes and sage

Insalata di frutta e verdura, cialde di parmigiano e citronette al frutto della passione

Fruit and vegetables salad with Parmigiano waffles and passion fruit citronette

Formaggi e dolci contrasti

Cheese with jams palette

Coperto, acqua e un calice di vino compresi nel prezzo (menu disponibile dal Lunedì al Sabato escluso i festivi)
Servizio compreso

Cover charge, water and a glass of wine are included in the price (the menu is available from Monday to Saturday, excluding holidays)

È possibile scegliere liberamente tra i piatti della carta secondo le seguenti modalità:
due portate per persona € 26 00
tre portate per persona € 38 00

It’s possible to choose freely from the menu with the following rules:
two dishes per person € 26 00
three dishes per person € 38

FOLLOW US

Instagram

Rimani aggiornato sui nostri eventi

Start typing and press Enter to search